Uredski stolovi s drvenim nogama

Radne ploče stolova i dodataka stolovima standardno izrađujemo od melaminskih panela u boji namještaja debljine 25 mm sa ABS rubovima debljine 2 mm zaobljenih radijusom 2 mm. Prema zahtjevima kupca radne ploče možemo izraditi i u drugim materijalima (lakirani medijapan, furnirana iverica i sl.) i debljinama.

Potkonstrukcija stolova sa drvenim nogama sastoji se od bočnih stranica stolova izrađenih od melaminskih panela debljine 25 mm sa ABS rubovima debljine 2 mm opremljenih nožicama za mikro-nivelaciju visine, te vezne ploče izrađene od melaminskih panela debljine 18 mm sa ABS rubovima koja ujedno predstavlja i masku stola. U stolove se ugrađuje kvalitetni spojni okov po sistemu stezni vijak-ekscentar koji omogućava jednostavnu montažu i demontažu stolova. Prema zahtjevu kupca potkonstrukciju stola (tj. stranice/noge stola i veznik) možemo izraditi i od drugih materijala sa dimenzijama i izvedbom prema zahtjevu.

Radni stol s izvlačnom policom i ladičarem

Uredski stol s kvadratnim metalnim nogama

Kutni furnirani radni stol

Radni stol u boji mahagonija

Uredski stolovi zaobljeni

O nama

Doriva d.o.o. okuplja tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva d.o.o. za proizvodnju i trgovinu
Telefon: +385 (0) 1 3691 699
Fax: +385 (0) 1 3691 699
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr